WE WORK

600 250 100 50 false true false true

PPA people W&S, detachering en uitzend richt zich op het matchen van ervaren personeel op de juiste functies voor alle fronten binnen de horeca. Bediening, Receptie, Management, Reserveringen, Sales, Administratief, F&B, Marketing, P&O, u kunt bij ons terecht voor de ideale kandidaat voor uw openstaande vacature(s), project(en) of als tijdelijke vervanging.

Wij werven kandidaten voor vaste aanstellingen (werving & selectie), uitzendbasis, detachering en interim opdrachten.Het draait bij ons om de kwaliteit van personeel en niet de kwantiteit. Wij zullen specifiek op zoek gaan naar de juiste kandidaten en hebben geen bestand vol werkzoekers.

Door het gebruik van een omvangrijk netwerk weten wij gauw geschikte kandidaten te werven.

Het selecteren van kandidaten op basis van werkervaring en opleiding is geen kunstje. Wat belangrijk is, is dat de geschikt bevonden persoon ook bij het huidige team past, bij de werksfeer en bij de werkomgeving. Door middel van regelmatige bedrijfsbezoekjes, diepte- interviewen met kandidaten en natuurlijk uitgebreide functieomschrijvingen, kunnen wij het beste selecteren en u helpen aan personeel dat bij u past.

Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: loyaal personeel dat zich inzet voor het bedrijf!

Contact informatie

PPA PEOPLE
Reguliersdwarsstraat 84-1a
1017 BN Amsterdam

T: 020 - 6205868
F: 020 - 6203677
E: info@ppapeople.nl

Schrijf je in op de nieuwsbrief

PPA PEOPLE WERKGEVERS

Klik hier